21.4.07

Sant Jordi

A mi m'agrada aquest dia. Els carrers plens de gent, parades de llibres a cada cantonada i moltes roses (no pas per mi ehh!). I mireu, només treure el cap una estona al carrer, ja em deixaria satisfeta. Aquest any, però...treballo del matí al vespre i no podré veure res d'això. Per tant, he hagut d'avançar la diada :D
Ma mare m'ha comprat dos llibres, me'ls ha deixat triar.

Un d'ells és "la pell freda" de l'Albert Sánchez Piñol, és un llibre que he regalat diverses vegades i que m'atrau quan entro a les llibreries, per tant tocava llegir-lo per així poder opinar. Al llegir el dors del llibre hi ha tres frases que potser fan que tingui ganes de saber que m'espera a l'interior. Diuen: "Mai no som infinitament lluny d'aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells qui estimem."

L'altre llibre és "poesia amorosa completa 1980-2000" de Joan Margarit. Un altre llibre que m'ha aparegut alguns cops a les mans i llegint algunes línies m'ha fet continuar llegint. Un llenguatge molt proper, no us puc dir més de moment.

Per tant, ja tinc aquests llibres apunt de començar, tot i això haig d'acabar el que tinc a la meitat "herba d'enamorar" de Teresa Moure de moment m'està agradant.
Així que amb la diada avançada tot es veu amb més bons ulls, per poder anar a treballar demà i el dilluns mateix sense treure el cap al carrer i notar que és un dia especial. Aquest any tampoc hi haurà rosa, però m'he comprat un ram de flors molt bonic, crec que durarà tota la setmana.
Que tingueu una bona diada de Sant Jordi!!!!
Algun llibre per destacar??? No m'haurien anat malament alguns consells.

14.4.07

Eix Transversal

Com sempre que hi ha operació sortida o arribada, el número de morts que hi han hagut a les carreteres és el gran tema. I anar parlant si el carnet per punts havia fet o no el seu efecte, que si encara no hi han prou radars, que si més controls ho altres històries. Però potser també ens caldria revisar l'estat de les nostres carreteres, algunes una mica lamentables.

Ahir al vespre, com cada dia que torno a casa en cotxe, pensava el perillós que arriba a ser l'Eix Transversal. Primer ja no s'enten com van poder fer l'eix amb un sol carril d'anada i un de tornada, com no hi ha zones per poder parar per si hi ha algun problema, com pot ser que s'hi deixin passar tants camions (que ells mateixos diuen que s'estalvien l'autopista....que ho entenc...però....) fins i tot els diumenges, com pot ser que hi hagi tants de sots??? Sots que anant a 80-100 Km/h fas un sal considerable i ja ni puc imaginar si els enganxa una moto. I no és que hi hagi un sot, que de sots n'hi ha molts i no són pas petits.

Que ahir la tornada em va fer patir i se'm va fer llarga, entre pluja, boira, mil sots, camions i psicòpates de la carretera, vaja, que m'haurien de donar punts per haver pogut arribar ben sencera a casa.

Tan de bó, que els rumors de desdoblament siguin ben certs i no pas simples promeses per obtenir més vots.

8.4.07

Porque lo digo yo


Because I Said So USA, 2007
Direcció: Michael Lehmann
Intèrprets: Diane Keaton, Mandy Moore, Piper Perabo, Lauren Graham, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Stephen Collins, Ty Panitz, Matt Champagne, Colin Ferguson, Tony Hale
Daphne Wilder és una mare soltera que ha criat tres noies fantàstiques. Se les estima tant que vol que tinguin una vida perfecta i això farà que es salti algun que altre límit. Milly, la petita és l'única que no té parella, fins ara ha tingut relacions bastant desastroses. Per tant, quina millor idea que la seva mare li passi pel cap que serà ella qui li busqui la nova relació?
És una comèdia que realment fa riure de debó, la Diane Keaton està molt bé en el seu paper de mare protectora; no només els hi venen instints d'escanyar-la a les protegonistes, si no als espectadors també. Perfecte per passar una bona estona tot i saber com evolucionarà i acabarà la película. Sortireu amb ganes de menjar algun pastís o fins i tot de buscar-vos un/a cuiner/a.
A qui no li han preguntat en dinars o trobades familiars, on estava la seva parella o a vera si en buscava una aviat? Qui no ha tingut la temptació de demanar a un amic que es faci passar per la parella un momentet? Situacions pesades i que atabalen una mica quan arriben a ser el centre de la conversa. Clar, perquè és el de sempre, a cada edat toca alguna cosa :)
Després de treballar el primer dia de la Setmana Santa i gastar el següent per recuperar-me, avui ha estat ben aprofitat entre el cinema, veure els de casa i passar la tarda rient, explicant i escoltant històries mentre es fonien els glaçons de la coca-cola.
Aprofito per promocionar la nostra ACTRIU, casi com a la peli : busca un home intel.ligent, simpàtic, que sàpiga cuinar etc....potser millor que si passa ho demani ella mateixa...
Que acabeu de passar unes bones festes i ull!! a la carretera!!!