28.2.07

La Boqueria


Avui a Barcelona hi feia massa calor....amb un jersei n'hi havia ben b prou i he hagut de carregar l’abric tot el dia. He caminat moltíssim, malament quan ets totalment conscient que tens músculs a les cames que ni recordaves....vale, potser no faig molt exercici però és q avui, per si no ho havia dit, he caminat molt :)
Com tantes altres vegades he anat amunt i avall de la rambla, però la nota diferencial ha estat entrar a la Boqueria a fer fotos, si, hi havia molts turistes fent fotos, però em resultava estrany trobar-m’hi a mi.....tot està tan ben posat... Us deixo el moment més dolç ;p

25.2.07

Gàlib Quintet

Ahir a la nit vam anar al Sunset Jazz Club, hi havia nit de concert amb "Gàlib Quintet" (jazz bebop, hardbop), com ells mateixos van dir: made in Girona. Donava la sensació que estaven com a casa seva, es notaven còmodes i es veia que disfrutaven al tocar. Mantenien uns diàlegs fantàstics.
M'ha agradat retrobar-me amb aquests concerts; ja començava a trobar a faltar, les nits que passàvem una estona pel Harlem Jazz Club de Barcelona. Per això, fa unes setmanes, va ser fantàstic poder anar a celebrar un tros del meu aniversari al Sunset, on vam escoltar el concert de Rocio Faks Quintet (jazz brasiler) mentre preníem algun que altre còctel.

Akasvayu Girona - Winterthur Barcelona

Avui hi havia partit de bàsquet al Fontajau. Una jornada que es disputava entre dos equips catalans, el Winterthur Barcelona (72) i l’Akasvayu Girona (64). Ja us haig de dir que jo no sóc gaire fan del bàsquet, potser perquè encara que quedin pocs minuts per acabar...se'm fan eterns....i em poso massa nerviosa si el resultat està molt ajustat, prefereixo el futbol. Però últimament al tenir amics que ho segueixen d’aprop fan que m’hi fixi més de lo habitual. Fins i tot avui he mirat l’última mitja horeta del partit!! I el que he vist: dos equips molt igualats, tot i les decisions, que he trobat en bastantes ocasions, desafortunades per part dels àrbitres en contra de l’Akasvayu. I després de l’últim temps mort, el barcelona ha apretat per guanyar el partit amb un avantatge de 8 punts.

23.2.07

Juegos Secretos ( 3 nominacions als oscars )

Little Children (Drama)USA, 2006
Direcció: Todd Field
Intèrprets: Jennifer Connelly, Kate Winslet, Patrick Wilson, Gregg Edelman, Sadie Goldstein, Ty Simpkins, Noah Emmerich, Jackie Earle Haley, Phyllis Somerville, Raymond J. Barry, Helen Carey

Ens expliquen les infidelitats, mentides, desitjos, pors i el costat més obscur dels personatges. En principi semblaria que viuen en un barri tranquil de classe mitjana on sembla que tots porten una vida perfecta i tinguin unes cases perfectes. En molts moments és impactant la sensació que et provoquen diferents fragments. Una protagonista que té una vida que no la satisfà i que aposta per alguna cosa que veurà que és un engany. El protagonista que mostra la part egoista i còmode. Una ment tancada i hipòcrita de la societat. Però el millor és la tensió que es crea als minuts finals de la pel·lícula. Vaja, un cúmul de sensacions i un regust estrany que et deixa al sortir de la sala.

22.2.07

Renfe


Ahir vaig anar a Barcelona, vaig agafar el tren de les 8:00 i esperava arribar al cap d'1h i 10 minuts. Ara fa un temps que ja no agafo aquest tren i ja no recordava que l'hora i amb les condicions que vas a Bcn poden anar canviant per moments. A partir de Granollers (casi veiem Bcn ;p) va començar a entrar gent i més gent....s'anava creant un ambient crispat, mentre cada cop s'invadia més l'espai personal de cadascun dels que estàvem allà. Jo no em puc queixar gaire, perquè al haver pujat al principi del trajecte, tenia seient. S'escoltaven les queixes de sempre, gent que arriba tard a la feina i més tard per esperar el justificant que realment estava al tren i que hi havia hagut una avaria. Total 45 minuts més tard de l'hora que em tocava arribar; clar que pitjor ho van tenir els que estaven a Sitges, 5 hores per arribar a Bcn. Suposo que és el que passa quan durant tants anys no s'ha invertit res per renovar la xarxa de trens, això si, el bitllet recorden augmentar-lo de preu sempre que toca i ara està pels núvols. Després diran que la gent no agafa el transport públic.....

18.2.07

Manuale d'amore 2

L'altre dia vaig veure Manuale d'amore 2 , ja havia vist la 1, per tant, ja sabia què hi trobaria. Em serviria per passar l'estona sense haver de pensar en gaire res més. El tema potser és un dels més explotats, així que coses noves tampoc en diuen. Ara que el començament, la primera imatge, és prou bonica. Uns ulls verds, fantàstics, d'un dels protagonistes; si, morenet i amb els ulls verds. Com no podia faltar en els primers minuts surt el nom de la Scarlett Johanson que últimament me la trobo a tot arreu. La peli explica 4 històries de parella, amb un toc de comèdia, que ja s'intueix com acabaran, crec que la forma d'enllaçar-les és una mica forçada. La música que han triat està prou bé i ajuda bastant a anar passant la peli. Em quedo claríssimament amb la primera part.

17.2.07

Calma

Avui mirava les noticies a l'hora de dinar i m'he aturat al moment dels esports, volia comentar quan ha sortit en Frank Rijkaard. Ho sé...quin tema per començar, però serveix per trencar el gel. Si jo ja ho deia que aquest home em queia bé, que era molt educat. Em fa molta gràcia, que no aixequi ni un pèl de les celles encara que li facin les preguntes més rares o amb més mala intenció. No sé com s'ho fa per no alterar-se gens, mantenir aquest to de veu i despendre tranquilitat. Crec que a molts, ens aniria bé que ens donés algunes classes per mantenir la calma en totes les situacions que ens podem trobar en un sol dia.

Tornar a començar



Passi el que passi tirar endavant, caure i tornar-te a aixecar, esperant que el pròxim cop no faci tant mal, així ho aprenem tot.