11.3.07

Contes

Ha estat un cap de setmana interessant, començant per l’exposició de pintura que vaig anar a veure a Vinaixa i acabant pels contes per adults. No sé si heu anat mai a escoltar contes, no parlo dels que s’expliquen als nens. Contes per a gent gran (i no, no són de sexe...sempre pensant en el mateix ¬_¬, això no vol dir que no hi sortissin algunes escenes ;p). Es feia en una església que actualment s’utilitza per concerts, exposicions i altres esdeveniments culturals; van començar vora les 22h. Cada persona explicava un conte i va ser molt interessant. Entonació, gesticulació, tot, absolutament tot estudiat per captar l’atenció de l’espectador i arrancar-nos unes rialles. El públic era majoritàriament femení suposo en gran part, perquè feien el barça-madrid. El meu cor no aguanta tantes emocions i va seleccionar els contes, que fora que hi hagués algun sorpresa extra molt extrema, no el feia patir gens. El resultat final el vaig saber mentre sopava.

Acabo el post amb una queixa!.....impresentable haver de pagar tants peatges per dues hores de camí, vergonyós!!! Es nota que això dels peatges de les autopistes és la terra de fer pipes i que no interessa gens treure’ls. Els sous no estan per pagar tants cops i la nacional II és patètica!!! I l’última abans d’anar a dormir, plz...cal posar-se al carril del mig i no moure’s ni a la de tres???

2 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Dues hpres d'autopista i peatges per anar a escoltar contes! Noia., a tu t'haurien de pagar! I a sobre en un Barça-Madrid. Com vols qeu tot no fóssiu dones!

euria ha dit...

Nooo les 2h van ser al matí per anar a veure una exposició de quadres...els contes a la nit. Si m'agrada veure el futbol però en sèrio q últimament em fa patir més que abans. Doncs d'home n'hi havia algun...el que presentava els contes ja els hi va dir, ""segurament vosaltres només esteu a aquí per amor"". Res veí, doneeeeess :)