14.4.07

Eix Transversal

Com sempre que hi ha operació sortida o arribada, el número de morts que hi han hagut a les carreteres és el gran tema. I anar parlant si el carnet per punts havia fet o no el seu efecte, que si encara no hi han prou radars, que si més controls ho altres històries. Però potser també ens caldria revisar l'estat de les nostres carreteres, algunes una mica lamentables.

Ahir al vespre, com cada dia que torno a casa en cotxe, pensava el perillós que arriba a ser l'Eix Transversal. Primer ja no s'enten com van poder fer l'eix amb un sol carril d'anada i un de tornada, com no hi ha zones per poder parar per si hi ha algun problema, com pot ser que s'hi deixin passar tants camions (que ells mateixos diuen que s'estalvien l'autopista....que ho entenc...però....) fins i tot els diumenges, com pot ser que hi hagi tants de sots??? Sots que anant a 80-100 Km/h fas un sal considerable i ja ni puc imaginar si els enganxa una moto. I no és que hi hagi un sot, que de sots n'hi ha molts i no són pas petits.

Que ahir la tornada em va fer patir i se'm va fer llarga, entre pluja, boira, mil sots, camions i psicòpates de la carretera, vaja, que m'haurien de donar punts per haver pogut arribar ben sencera a casa.

Tan de bó, que els rumors de desdoblament siguin ben certs i no pas simples promeses per obtenir més vots.

11 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Sí que fa canguelis a segons quines hores l'Eix...

Anònim ha dit...

Que noooo, que la culpa és sempre dels conductors. L'administració no té mai cap responsabilitat sobre el que passa a la carretera :$

Waipu Joan ha dit...

no sé quina carretera va ser, però el meu pare em va estar explicant una història semblant amb un emprenyament increible.

Unknown ha dit...

I a això li diuen progrés...

Pere Tarter ha dit...

Progrés seria rebentar el ciment que obsessivament fotem a tot arreu i començar a deixar que la natura faci la seva feina

Joana ha dit...

De fet anar per l'eix és com una cursa d'obstacles. Un cop em perseguia un camió a una velocitat que feia por i de nit!
Procuro passar-hi poc.
Salutacions!

euria ha dit...

VEÍ--> no ho saps pas prou lo tensa que vaig :)

PD40--> ells mai ho farien ¬_¬

JOAN--> jo també em transformo al volant, però aquest cop tinc una mica de raó...

TONDO ROTONDO--> benu progressem poc a poc

PERE TARTER--> home...doncs jo agrairia que el ciment que han posat...el posin b. Ei que si no hi hagués carretera no arribaria ni amb tres dies!

JOANA--> això del camió també ho he viscut....un gegant enganxat al meu darrera....la solució és sortir i tornar a entrar a l'eix.

I perquè tots ho sapigueu...aquest matí quan m'he llevat...com sempre amb es noticies de fons. He escoltat que ara intentaran pavimentar de nou uns quants Km de l'eix transversal. Comencen aquesta setmana!!!! Casi que tret cava i ho celebrem ;ppp

salutacions a tots

Txell Salip ha dit...

Per sort no l'he tingut que utilitzar mai, però n'he sentit a parlar bastant i no gaire be que digue'm.

Ara que venen eleccions segur que l'arreglen dona, jejejejejeje.

Unknown ha dit...

Molt fer carreteres, però què passa amb el transport públic? Només hi ha calers pel TGV, perdò... l'AVE?

euria ha dit...

Sembla que si....ara que no em queixaré gaire...que lo de les eleccions es nota....q ara els caps de setmana ja tenim bus els del meu barri....sort en tenim de les eleccions ;ppppp

Anònim ha dit...

exact replica watchesscrap gold
she sent the messages. But once she went to the three-story-building and walked inside although she was not allowed,