8.4.07

Porque lo digo yo


Because I Said So USA, 2007
Direcció: Michael Lehmann
Intèrprets: Diane Keaton, Mandy Moore, Piper Perabo, Lauren Graham, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Stephen Collins, Ty Panitz, Matt Champagne, Colin Ferguson, Tony Hale
Daphne Wilder és una mare soltera que ha criat tres noies fantàstiques. Se les estima tant que vol que tinguin una vida perfecta i això farà que es salti algun que altre límit. Milly, la petita és l'única que no té parella, fins ara ha tingut relacions bastant desastroses. Per tant, quina millor idea que la seva mare li passi pel cap que serà ella qui li busqui la nova relació?
És una comèdia que realment fa riure de debó, la Diane Keaton està molt bé en el seu paper de mare protectora; no només els hi venen instints d'escanyar-la a les protegonistes, si no als espectadors també. Perfecte per passar una bona estona tot i saber com evolucionarà i acabarà la película. Sortireu amb ganes de menjar algun pastís o fins i tot de buscar-vos un/a cuiner/a.
A qui no li han preguntat en dinars o trobades familiars, on estava la seva parella o a vera si en buscava una aviat? Qui no ha tingut la temptació de demanar a un amic que es faci passar per la parella un momentet? Situacions pesades i que atabalen una mica quan arriben a ser el centre de la conversa. Clar, perquè és el de sempre, a cada edat toca alguna cosa :)
Després de treballar el primer dia de la Setmana Santa i gastar el següent per recuperar-me, avui ha estat ben aprofitat entre el cinema, veure els de casa i passar la tarda rient, explicant i escoltant històries mentre es fonien els glaçons de la coca-cola.
Aprofito per promocionar la nostra ACTRIU, casi com a la peli : busca un home intel.ligent, simpàtic, que sàpiga cuinar etc....potser millor que si passa ho demani ella mateixa...
Que acabeu de passar unes bones festes i ull!! a la carretera!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre tu i la Cris (http://sodepau.blogspot.com) m'esteu donant molt bones ideies per veure cinema el cap de setmana que ve (no hi puc anar abans). m'encanta la Diane Keaton!!!! :-)

Un petonassssss bonica!!!!

euria ha dit...

Doncs la peli que diu la Cris també he sentit que estava molt bé...ja dic jo que haig de sortir una mica més! :))

Deric ha dit...

la última que vaig veure de la Keaton, que feia al costat del... ostres se m'ha anat el nom del cap, aquell de les ulleres de sol permanents que va fer El Resplandor, estava molt bé també.

euria ha dit...

doncs ja sé quina peli vols dir i a mi se m'ha anat del cap el nom de la peli.... :) el protagonista de "mejor imposible", no? Haurem de menjar cues de pansa :D

Anònim ha dit...

Epssss, en Jack Nicholson!!!!

Unknown ha dit...

A mi també m'anirien prou bé unes cuetes de pansa... jajjajaja

Unknown ha dit...

A mi m'agrada bastant l'Alex de la iglesia, per posar un exemple.

Jjejejej

Waipu Joan ha dit...

no l'he vist, a veure si ho faig aviat...
bon cap de setmana

euria ha dit...

JO MATEIXA--> sips :D en Jack Nicholson...és fantàstic, m'agrada bastant.

TONDO ROTONDO--> a mi l'Alex de la iglesia no tant...però les panses si :) ja ens repartirem les cues jejejjeje

CRIS--> ostres aquesta peli, ara ma germana m'acaba de dir que ahir la veure....Per mi és fantàstic que s'hi pugui passar una bona estona i distreure'm sobretot...i si a més puc riure fins que em facin mal les galtes...millor!

JOAN--> bones :) segur que a la cartallera n'hi ha d'altres més interessants, però segur que amb aquesta rius força.

Bon cap de setmana a tots!!!