2.5.07

Il·lusió

Avegades les coses costen i hi has de posar esforços, però al final val la pena. Potser perquè tens ganes d’aconseguir el que persegueixes i per tant l’esforç no es percep com a tal.
Que hi ha coses que han de ser més fàcils, agafar-se amb més il·lusió. Si no hi ha ganes i tot és un esforç des del principi, potser millor ni començar.

No sé, potser ho veieu molt diferent. Ja sé que hi ha coses que fem cada dia que si poguéssim triar i no ens impliquessin res no les faríem, però la resta, el que es pot triar?
Res...que ara estava reflexionant :)

Espero que el pont us hagués anat molt bé...ja no falta tant pel cap de setmana!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A casa per el tema estudis sempre em deien que jo era la de la llei del minim esforç, amb els anys he apres que les coses que realment t'omplen requereixen un grau d'esforç, que tu te'l marques val, pero que cal segur, vamos, segurissim!!!!!

Petons guapa!!!!!

Joana ha dit...

Quan de veritat desitgem aconseguir una cosa no ens adonem de l 'esforç que requereix...perquè la volem i tenim il.lusió.
Però sense esforç no hi ha compensació.!
Bona reflexió!

El veí de dalt ha dit...

Ja t'ho han dit la Jo mateixa i la Joana. Dues dones sàvies. Res a afegir.

euria ha dit...

Bones a tots!!! Sips, no m'he explicat prou bé...aiaiaia.

Jo mateixa i tant que per tot cal un grau d'esforç!! totalment dacord amb tu!! però ho lligo i ha clavat el que volia expressar....la Joana: que encara que sigui molt esforç no ens n'adonem si tenim il.lusió.

Tu si que en saps veí! ;p i tant que són sàvies.