29.8.07

Coses de les no vacances

Quasi a finals d’estiu amb l’operació tornada trucant a la porta. Encara no he fet vacances, potser cap a finals d’octubre, s’hi estarà fresquet. De moment aprofitant els moments lliures per llegir una miqueta, anar al cine, xerrar o anar a prendre algo (i encara que no ho sapigueu llegint els vostres blogs, benu, dels que estaveu per aquí, tot i que no se’m veia).

Vaig llegir “Viatges per l’escriptorium” de Paul Auster. 157 pàgines fàcils de llegir. Una barreja entre la realitat i la ficció, està ben escrit, la història em va agradar fins que faltaven 5 pàgines, potser perquè volia que acabés d’una altra manera. Pels que el vulgueu llegir potser deixeu aquestes línies, que faré un breu resum del llibre. Comença intrigant, fent-te buscar la relació de cada una de les peces i personatges que hi surten. El senyor Blank és el protagonista, un home confós, que busca les pistes com fem nosaltres i que al final del llibre sabrà menys del que hem descobert. Una lluita entre els pensaments, creació de l’autor i aquest mateix. Pels que heu llegit els seus llibres, potser us serà més fàcil relacionar-ho tot. Els personatges són els protagonistes de les seves obres i ell, l’home atormentat. Va ser un bon regal.

De cinema “El club dels suïcides”, tracta un tema trist, ara no farem el debat de si és una escapada ràpid dels problemes o al contrari. Però matar-se ha de ser difícil. Total, que arrel d’un llibre, un grup que va a teràpia per no suïcidar-se, s’ajunten per triar, a partir d’un joc de cartes, qui serà la víctima i qui haurà de matar. Això sona a trist, a intriga....però jo no vaig poder parar de riure. Us l’aconsello, passareu una molt bona estona i riure sempre allarga la vida.

M’agrada tenir bones converses, que m’expliquin coses, compartir diferents punts de vista i clar......que m’ha arribat una factura de mòbil mai vista!!!!! No m’ha fet mal, gens gens, és el que hi ha. L’únic que fa una mica de ràbia, és com s’aprofita telefònica de les ganes que tenim de tenir a prop els que estimem.

15 comentaris:

mossèn ha dit...

les "factures" són aquelles "leions" al cos, oi ??? ... ho sabia ... salut

Joana ha dit...

Hola Euria,
Segur que encara que no hagis fet vacances...no has parat.
Bones recomanacions. Me les apunto.
Llegir, conversar, cinema, música...és com fer vacances ( pots viatjar amb la ment) i sentir-te feliç!
Una abraçada de bona nit!

Waipu Carolina ha dit...

que post tan fresco, fue como hablar contigo y saber de ti y tus gustos.
La película veo que está chévere, intentaré verla. el libro está interesante?? buscare en el abacus ( nunca en el de aquí Tarragona encuentro en que busco) y lo de charlar...eso es lo más rico de todoooooooooooooooooooooooo

un beso

Jo Mateixa ha dit...

Nena i com es que no has fet vacances encara???, be esperem que a l'octubre et faci bon temps i en puguis gaudir una miqueta!!!

Petonets guapa i encara que no hagis marxat de vacances bentornada als Blocs!!!!

Anònim ha dit...

A l'estiu ve molt de gust fer tot el que expliques. Si és vacances millor, però mira, a finals d'octubre tindràs les de debò.

Waipu Joan ha dit...

l'auster no m'agrada massa, i mira que ho intento eh?

Deric ha dit...

has vist Odette, una comedia sobre la felicidad? te la recomano!

euria ha dit...

M'apunto les vostres recomanacions. Totes aquestes activitats de lleure que m'expliqueu i que comparteixo són fantàstiques.
Bona nit!!!!

oriol ha dit...

Em va encantar el llibre que cites de Paul Auster si bé és dels complicats de la seva obra. Et recomano Brooklin Foolies d'entre els nous, i Triologia de nova york d'entre els seus clàssics si és que no els has llegit.

T'he vist al meu bloc, suposo que gràcies a l'spam que ha fet la jo mateixa. Merci per passar i deixar les teves petites coses.

Anònim ha dit...

naucil veliko

MCA ha dit...

4life transfer factor plussexkostumer

Thank you for sharing. This book is very interesting, I'll read it

simson12 ha dit...

Round my Indiana homestead wave the cornfields,
In the distance loom the woodlands clear and cool.
Oftentimes my thoughts revert to scenes of childhood,
Where I first received my lessons, nature's school.
But one thing there is missing from the picture,
Without her face it seems so incomplete.
bling bling watchDiscovering Ecuador

Anònim ha dit...

designer clothingAustralia Shoes
les "factures" són aquelles "leions" al cos, oi ??? ... ho sabia ... salut

simson11 ha dit...

The Economou Dragoon looks really good -but more like a hussar to me. Yet, given the 'balkanic' cultural background of Cavenderia, a dragoon can well be in 'hungarian' dress there...
So good to see 18th C. such revival of 18th c. Cavenderia!
Cheers,
Jean-Louisbusiness it support

foods to help lose weight

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.