9.11.07

De sous

Fa uns dies, vaig fer una escapada a Girona, volia donar una volta pels carrers i passar una estona amb els meus. Després de recórrer el barri vell i fer alguna compra ja teníem els dits congelats. Vam aprofitar per entrar en una granja, just sota les voltes de la plaça del vi. Trobo que és un lloc acollidor i que fan unes tasses de xocolata, fantàstiques. Esperant que em portessin la meva, una tassa de les petites, vaig fullejar el diari de Girona que hi havia a la taula del costat.
Una de les notícies feia referència a una campanya que ha començat per internet per reclamar unes nòmines raonables. El tema em va interessar, a vera si hi havia el sistema per pujar la meva. Però no, parlaven dels abusos dels que estan a càrrecs elevats i es poden apujar el sou.
El cas de Girona ja fa temps que corre. En podríem dir el cas del president de la Diputació que segons Respolis l’acusa de tenir una remuneració elevada i de poc coherent. Ja fa temps que corre aquesta polèmica per Girona, però que també podem veure a diferents municipis. Aquesta agrupació ciutadana li ha enviat una carta demanant explicacions per l’increment del 42% de la seva nòmina. Del perquè cobrava 7000 euros mensuals i una nòmina de 98000 euros, més elevada que la del president del govern espanyol. De moment no hi ha hagut resposta. Podeu llegir la noticia a aquí.
És ben cert que faria falta una regulació dels sous, en ambdós sentits, regular aquestes bestieses i també els sous que no et permeten viure. Pel que veig en aquest món, la tendència és de que els més rics siguin més rics i els pobres més pobres. Vaig tancar el diari i vaig tastar una cullerada de xocolata calenta, fantàstica.

12 comentaris:

Deric ha dit...

sort que la xocolata de l'Antiga està boníssiiiima i cap noticia de sous escandalosos la pot espatllar

mossèn ha dit...

rima amb "ous" ... i m'agrada ... sí, molt ... salut

gatot ha dit...

ben cert, euria. És escandalós el que cobren alguns polítics. CiU defensava que els polítics havien de cobrar bé perquè si no no els compensava deixar l'empresa privada.

De fet, si sabéssim el que cobren a més a més per càrrecs que acumulen (presidències de consorcis, d'entitats marítimes i financeres...) encara ens caurien més els coll... a terra!

petons i llepades enxocolatades!

euria ha dit...

déric--> sips l'Antiga...mmmmm..;D

mossèn--> no m'heu decebut :) esperava aquesta resposta ;p

gatot--> millor no saber el que cobren en total i per tots els càrrecs que ocupen i que de ben segur no poden fer-los bé tots!! a vera si passes un finde enxocolatat ;p

El veí de dalt ha dit...

Em poso malalt de saber què cobren certs paràsits i el que, els que penquem de debò...

Waipu Carolina ha dit...

Así está el mundo, siempre de un extremo al otro.
Si se logra algo con el tema me avisas!
un beso

Joana ha dit...

Costa tancar els ulls davant el que llegim, però sovint val la pena tancar el diari i submergir-se en el plaer d'una tassa de xocolata ( a L'Antiga) ;)
Abraçadaes

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sembla que el contagi entre presidents de diputacions arriba molt lluny. Ací al País Valencià també en tenim amb l'autoestima "nominal" molt alta. Per cert, som "veïns literaris". D'aquí la visita. Fins aviat. I que quede clar que he segut jo qui ha eliminat l'anterior comentari en un rampell d'autocensura.

euria ha dit...

veí--> i tant..ja que treballem, com a mínim cobrar el que toca!!

carolina--> de momento ninguna novedad!! :))

joana--> sips un lloc acollidor ;p

josepmanel--> benvingut!!! he vist l'autocensura :DDD a vera quina història ens sortirà!!

MCA ha dit...

Rent my housecoches de segunda mano en madrid


salary so you have enough to pay his life yet. it is many times higher than wages in their country

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.