28.3.07

Bisturí

He arribat de la feina a l’hora que a la tele començava el Club i mentre dinava parlaven de la cirurgia estètica. Havia pensat parlar sobre el tema quan fa uns dies vaig veure un programa...difícil de qualificar, però al final vaig pensar que no pagava la pena. Ara, no he pogut abstenir-me de dir la meva després de rebre algun mail sobre això i de veure el debat del Club.
Estrenaven un programa nou, Cambio radical, havien de canviar la vida de dues persones, es veien lletges. No només elles, si no, que tota la família ho afirmava (vaja, no directament, però pels comentaris), fins i tot paraules de les seves parelles com és “bonita por dentro”. Un programa enfocat a la “sensibloneria”, aprofitaven qualsevol llagrimeta per burxar una estona. Amb frases patètiques justificant les seves decisions per operar-se com “m’opero perquè m’han deixat totes les parelles que tenia i ves a saber si no ho faig potser em deixa l’actual”. Terrible!!!
Mirant el programa, ja es veia que a part de que tinguessin algun complexe hi havia altres problemes de base, que potser si haguessin estat una mica tractats, ja no hagués fet falta jugar al Frankenstein. I no em digueu que no és això. Si no, recordeu: Pits nous, xuclador de cartutxeres, injeccions pels pòmuls, dents noves i el més fàcil: cabells i maquillatge, vestit i sabates. A mi em feia por que no les reconeguessin. Doncs apa, a solucionar els problemes a cops de bisturí....q ara, segur que seran ben felices.
El resultat va ser bó, fins i tot una de les noies lletges i amb poc futur a la vida, ha enganxat maridet....com que ara ja és maca....ell s’ha decidit del tot. Ara pot treure-la a passejar i lluir dona.
Vaig a mirar què m’haig de canviar perquè se’m posin de genolls i em treguin un pedrusquet ;p

Deixant el to irònic; com tot, la cirurgia estètica pot ser fantàstica, però no d’aquesta manera, per fer-ne un programa lamentable. Un és ben lliure d’arreglar-se tot el que vulgui, però fa falta fer tot aquest espectacle? Encara va ser més trist quan al 30 minuts explicaven que a noies de 18 anys els hi regalaven pel seu aniversari algun tipus d’operació. Potser ho trobeu normal, però a mi....em descol·loca molt.

11 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Euria,
mentre estava planxant (sí, planxo, és terrible!) estava mirant el progrmaa per mirar alguna cosa. No vaig aguantar fins el final però em vaig quedar garratibat del muntatge publicitari-cutre-comercial-sensiblero-alineant de l discurs de fons del programa! Si la cirugia t'ha de donar al felicitat, anem fatal.

Anònim ha dit...

No he vist el programa però el coneixia pq hi ha una versió americana. No acabo d'entendre que d'això en facin un espectacle, tant parlar de l'anorexia i els perills de voler aparentar i això ven que l'estètica és un joc. Sembla que per aconseguir audiència tot val.

euria ha dit...

veí--> jejeje jo odio planxar...la resta no em fa res...però planxar gens gens....Molt adients tots els adjectius ;pp

pd40--> si, aquesta visió de la cirurgia estètica ha molestat moltíssim a la societat espanyola d'aquest ram. Es tracta tot com un joc. Si, és això,tot tot i tot val per aconseguir audiència. Ara, que veient un capítol ja saps que no cal tornar a posar el programa :)

Unknown ha dit...

Dintre de les sempre variades tasques de la llar posar-me a planxar sempre és el que em fa més mandra...

En el camp de la cirurgia estètica s'està arribant a punts d'exageració total, i de morro total: com lo dels pits de València...

Gràcies Euria pel comentari al Connexions, només dir-te que si que han presentat dues denúncies al Jutjat de Guàrdia, però tal i com funciona el tema fins d'aquí a 6 o 7 mesos no començarà a haver-hi moviment, suposo...

Joana ha dit...

I no només es regala cirurgia estètica pels aniversaris. Jo conec pares que regalen un augmet de pit ( demanat per la filla, clar ) si aproben el curs.
Crec sincerament que començan pels paes, seuits pels metges han perdut el nord.
Uixxx aprofito per dir-li al veí que tinc la roba de la planxa que m'arriba al sostre!

euria ha dit...

tondo rotondo ---> Si, tot va una mica lent...massa pel meu gust. Pel que fa als pits...si no és una cosa molt exagerada i que perjudica la salut...és exposar-se a un risc...q hi ha en tota intervenció.

joana ---> abans els pares es podrien plantejar un psicòleg :). Ja trobo una passada que es regali alguna cosa perquè aproven el curs...jo entenia que era l'obligació...aprovar.

Tampoc entenc les ganes d'anar contra la física i reptar la força de la gravetat. Per tant uns pits d'una talla més gran que uns altres haurien de caure una mica més, no?? xq entussudir-se a que flotin?? res, una cosa que pensava ara :))))

Estic veient el punt feble que tenim tots......el de planxar....haurieu de veure les meves habilitats per estendre roba :) així potser m'estalvio planxar alguna peça ;p

Bon dia de Rams!!

Deric ha dit...

ai! jo perquè no tinc peles, que si no, el CLooney quedaria a la sola de les sabates comparat amb mi!

euria ha dit...

No déric, no!! que millor al natural :)

Montse ha dit...

A mi planxar és la feina de casa que m'agrada més.

I aquests dies estava pensant en reformar-me la neurona... però no sé si el bisturí donaria per tant!
;)

Gràcies per la teva visita,vine quan vulguis!!
una abraçada!

euria ha dit...

Verge Santa!!!! crec que no havia sentit a ningú que li agradés planxar!!
Jo encantada d'anar llegint i descobrint llocs fantàstics!

Anònim ha dit...

bukit bintang hotelst lucia holiday
No such regions exist at the south pole. Similarly, there are places that remain in permanent shadow at the bottoms of many polar craters,[55] and these dark craters are .